Η Άσκηση Stomach Vacuum (Κενό Στομάχου)

Δυναμώστε και γραμμώστε την μέση σας σε μόλις τρεις εβδομάδες με την ισχυρή άσκηση «Stomach Vacuum». Προσθέστε την στις προπονήσεις κοιλιακών σας για μια σμιλεμένη μέση!

Stomach Vacuum - Arnold

Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που γυμνάζουν με θρησκευτική ευλάβεια τους κοιλιακούς τους και μετρούν με ακρίβεια τις θερμίδες τους, αλλά το 6-pack εξακολουθεί να είναι καλά κρυμμένο στην κοιλιακή σας χώρα;

Με την ενσωμάτωση αυτής της απλής τεχνικής, μαζί με την τακτική προπόνηση των κοιλιακών σας, μπορείτε να δημιουργήσετε τη σμιλευμένη μέση των ονείρων σας.

Το τσάι Matcha Slim είναι ένα νέο είδος ροφήματος αδυνατίσματος που έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική για καφέ το πρωί και έχει υπέροχη γεύση. Αυτό το ρόφημα είναι απολύτως ασφαλές, εύκολο στη χρήση και δεν έχει παρενέργειες!

Ενώ αυτά είναι συναρπαστικά νέα, συνοδεύονται από κάποιες προβλεπόμενες επιφυλάξεις, όπως οι προκαθορισμένες καθαρές διατροφικές συνήθειες, η επαρκής πρόσληψη νερού και ένα χαμηλό έως μέτριο ποσοστό σωματικού λίπους.

Ας συζητήσουμε τον λόγο πίσω από αυτή την εξειδικευμένη τεχνική, το Stomach Vacuum. Χρησιμοποιήθηκε ευρέως στις απαρχές του bodybuilding με τον Arnold Schwarzenegger και συνέβαλε στη δημιουργία των λεπτών, σκληρών και καθορισμένων σωμάτων στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Ήρθε η ώρα αυτή η προπονητική τάση να επιστρέψει.

→ Διαβάστε επίσης σχετικά με το ιδανικό ποσοστό σωματικό λίπους μέσα σε λογικά πλαίσια.

Stomach Vacuum – Πώς Θα Το Κάνετε

Χαλαρώστε, δεν πρόκειται να αντλήσετε ή να ρουφήξετε το στομάχι σας με ηλεκτρική σκούπα. Το κενό στομάχου είναι μια ισομετρική σύσπαση (σφίγγοντας τον μυ χωρίς να τον κινείτε) του εγκάρσιου κοιλιακού μυός.

Ένας ισχυρότερος εγκάρσιος κοιλιακός μπορεί να δημιουργήσει έναν ισχυρότερο ελιγμό Valsalva, την ισχυρή εκπνοή που είναι απαραίτητη για τη σύσπαση ενός μυός κατά τη διάρκεια ενός έντονου φόρτου.

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ασκήσεις που μπορείτε να εκτελέσετε για να βοηθήσετε στη συρρίκνωση της μέσης σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι περισσότεροι άνδρες μπορούν να χάσουν 5-10 εκατοστά από τη μέση τους σε μόλις 3 εβδομάδες με αυτή την τεχνική. Επίσης, το χτίσιμο αυτής της περιοχής των κοιλιακών μυών θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο των μυών του κορμού σας και θα σας βοηθήσει καλύτερα στο πρόγραμμα για κάψιμο λίπους και γράμμωση που ακολουθείτε μέχρι σήμερα.

Οι αναρροφήσεις στομάχου χρειάζονται εξάσκηση, αλλά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές!

  • Για να εκτελέσετε το Stomach Vacuum, σταθείτε όρθιοι, τοποθετήστε τα χέρια σας στους γοφούς σας και εκπνεύστε εντελώς όλο τον αέρα από τους πνεύμονές σας.
  • Εκτείνετε το στήθος σας και φέρτε το στομάχι σας όσο το δυνατόν περισσότερο προς τα μέσα και κρατήστε το.
  • Οραματιστείτε ότι προσπαθείτε να ακουμπήσετε τον ομφαλό σας στη σπονδυλική σας στήλη. Μια ισομετρική σύσπαση «Χ» δευτερολέπτων είναι μια επανάληψη.

Αφού κατανοήσετε, το κενό στομάχου μπορεί να εκτελεστεί σε όρθια, γονατιστή, καθιστή ή πρηνή θέση. Τώρα δεν θα έχετε καμία δικαιολογία για να αποφύγετε την κοιλιακή προπόνηση αν έχετε κολλήσει στην κίνηση.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Stomach Vacuum όταν κάνετε την κανονική σας γυμναστική κοιλιακών, εστιάζοντας στην έλξη της εγκάρσιας κοιλιακής χώρας.

Οδηγός Άσκησης Για Το Κενό Στομάχου

Προσπαθήστε να ενσωματώσετε το κενό στομάχου στην προπόνησή σας τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Ένα εύκολο παράδειγμα για να ακολουθήσετε θα ήταν η Δευτέρα, η Τετάρτη και η Παρασκευή.

  • 1η Εβδομάδα: 3 σετ, 20 δευτερόλεπτα.
  • 2η Εβδομάδα: 3 σετ, 40 δευτερόλεπτα.
  • 3η Εβδομάδα3: 3 σετ, δευτερόλεπτα.

Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε, αλλά ο σωματότυπος σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο κάνετε δίαιτα και γυμναστική.

Μερικοί άνθρωποι είναι από τη φύση τους πιο μυώδεις και πρέπει να κάνουν πολύ περισσότερη δουλειά για να παραμείνουν στο ίδιο βάρος με κάποιον που έχει λιγότερους μυς.

Άλλοι μπορεί να είναι εκ φύσεως αδύνατοι και πρέπει να παρακολουθούν την πρόσληψη θερμίδων τους πιο προσεκτικά από κάποιον με μεγαλύτερο σκελετό.

Η απώλεια σωματικού λίπους είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και προσπάθεια. Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την απώλεια σωματικού λίπους είναι ο συνδυασμός άσκησης με δίαιτα. Αυτό το άρθρο παραθέτει τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την απώλεια σωματικού λίπους.

Προτεινόμενο Συμπλήρωμα: Winsol

Το Winstrol είναι ένα συνθετικό αναβολικό στεροειδές. Είναι ένα είδος φαρμάκου που χρησιμοποιείται για το bodybuilding και την ανάπτυξη των μυών. Αυτό το συμπλήρωμα δεν έχει καμία ιατρική χρήση. Μπορεί να ληφθεί ως χάπι ή ένεση και μπορεί επίσης να ληφθεί ως πόσιμο διάλυμα.

Το Winsol (νέα σύνθεση) είναι ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους που σας βοηθά να κάψετε λίπος άμεσα. Είναι φτιαγμένο με φυσικά συστατικά και είναι ασφαλές για κατανάλωση.

Winsol Winstrol

Αυτό το συμπλήρωμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος μακροπρόθεσμα, χωρίς παρενέργειες. Η φόρμουλα του έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να χάσετε γρήγορα λίπος χωρίς να χάσετε μυες, κάτι που κάνουν τα περισσότερα άλλα συμπληρώματα.

► Διαβάστε περισσότερα εδώ: Winstrol Αγορά

Το Winsol βοηθά επίσης στην αύξηση του μεταβολισμού σας και στην καταστολή της όρεξής σας, ώστε να μπορείτε να τρώτε λιγότερο, ενώ εξακολουθείτε να αισθάνεστε χορτάτοι.

Ετοιμαστείτε για τους καλύτερους κοιλιακούς της ζωής σας!

Σχολιάστε