PhenQ

Το PhenQ είναι γνωστό στην Ελλάδα ως ο λιποδιαλύτης «5 σε 1» για γυναίκες (κυρίως).

Η πανίσχυρη ανανεωμένη φόρμουλα του, στοχεύει τα περιττά κιλά με πέντε διαφορετικά όπλα, ενώ ταυτόχρονα απαγορεύει στο σώμα να αποθηκεύσει λίπος.

Αναμένεται να περιοριστεί η κυκλοφορία του σε Ελλάδα και Κύπρο, λόγω αυξημένης ζήτησης.

PhenQ

Φροντίστε να κινηθείτε άμεσα και να κάνετε την παραγγελία σας όσο είναι διαθέσιμα τα απίστευτα πακέτα παροχών που δίνει η εταιρεία.

(Η έκπτωση ισχύει για περιορισμένο αριθμό παραγγελιών. Ενδέχεται να έχει ήδη λήξει!)

Εάν ψάχνετε για το σωστό συμπλήρωμα απώλειας βάρους για τις ανάγκες σας, το PhenQ είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς άνδρες και γυναίκες (κυρίως).

Αυτό το φυσικό συμπλήρωμα στοχεύει στο κάψιμο λίπους με πέντε διαφορετικούς τρόπους, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για το αδυνάτισμα. Ακόμα καλύτερα, το PhenQ δεν προκαλεί ανεπιθύμητα αποτελέσματα για τους περισσότερους χρήστες.

Τα τελευταία χρόνια, πολλοί καταναλωτές έχουν αρχίσει να στρέφονται σε συμπληρώματα απώλειας βάρους για να βοηθήσουν τους στόχους τους για καύση λίπους και απώλεια περιττών κιλών.

Ενώ αυτά τα συμπληρώματα μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά, ο προσδιορισμός του κατάλληλου προϊόντος για το ταξίδι σας στην απώλεια βάρους δεν είναι πάντα εύκολος. Λειτουργεί πραγματικά το PhenQ (στις γυναίκες κυρίως) ή υπάρχουν καλύτερα διαθέσιμα χάπια αδυνατίσματος;

Έχουμε συγκεντρώσει σε αυτή την αξιολόγηση του PhenQ όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε αν το συγκεκριμένο συμπλήρωμα είναι κατάλληλο για εσάς.

Τί Είναι Το PhenQ;

Είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα απώλειας βάρους από τη μητρική εταιρεία Wolfson Berg. Η εταιρεία αυτή παράγει συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας για πάνω από δέκα χρόνια, δίνοντάς της μια εκτεταμένη φήμη στον κλάδο. Η Wolfson Brands χρησιμοποίησε επίσης ενδελεχείς δοκιμές και έρευνες για την ανάπτυξη του τύπου του συμπληρώματος PhenQ.

Τί Είναι Το PhenQ;

Σύμφωνα με το YgeiaKaiOmorfia.gr, το χάπι PhenQ είναι μοναδικό σε σχέση με άλλα συμπληρώματα για μείωση του σωματικού βάρους, καθώς συνδυάζει πολλά οφέλη σε ένα μόνο χάπι. Αυτός ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός μπορεί να μεγιστοποιήσει τα πλεονεκτήματα για να χάσετε βάρος χωρίς να χρειάζεται να πάρετε πολλά και διαφορετικά συμπληρώματα διατροφής για να δείτε σημαντικά αποτελέσματα.

Το ArxizoDiaita.gr προσθέτει ότι το συμπλήρωμα περιέχει μια πανίσχυρη φόρμουλα με όλα τα φυσικά συστατικά που μπορείτε να βρείτε στα περισσότερα καταστήματα υγιεινής διατροφής. Η φόρμουλα PhenQ είναι επίσης κατάλληλη για χορτοφάγους και vegans και μπορεί να βοηθήσει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες (λίγο περισσότερο) να επιτύχουν τους στόχους τους για την απώλεια βάρους.

Το PhenQ κυκλοφορεί στην αγορά μόνο εδώ και λίγα χρόνια. Ωστόσο, από την κυκλοφορία της, περισσότεροι από 190.000 πελάτες έχουν επωφεληθεί από αυτά τα ισχυρά χάπια για το κάψιμο λίπους.

Τα Χειροπιαστά Οφέλη Του PhenQ

Σε αντίθεση με τα περισσότερα συμπληρώματα αδυνατίσματος, το PhenQ είναι ένα χάπι αδυνατίσματος που δεν ωφελεί μονόπλευρα τη διαδικασία καύσης λίπους.

Αντίθετα, στοχεύει στην απώλεια βάρους με πέντε διαφορετικούς τρόπους. Η λήψη αυτού του συμπληρώματος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βιώσετε τα ακόλουθα οφέλη:

Εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, η καύση του αποθηκευμένου λίπους θα πρέπει να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές σας. Ένα λίτρο λίπους ζυγίζει περίπου 900 γραμμάρια. Η καύση οποιουδήποτε επιπλέον αποθηκευμένου σωματικού λίπους είναι ένας από τους ταχύτερους τρόπους για να χάσετε βάρος.

Το PhenQ μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της διαδικασίας καύσης λίπους του σώματός σας, διεγείροντας τη θερμογένεση. Η θερμογένεση είναι η διαδικασία του σώματός σας να καίει λίπος για να παράγει θερμότητα. Όταν την αυξάνετε, θα καίτε λίπος με υψηλότερο ρυθμό, συμβάλλοντας στην απώλεια βάρους σας.

Το PhenQ μπορεί επίσης να ενισχύσει το μεταβολισμό, γεγονός που σας υποστηρίζει για να κάψετε λίπος και θερμίδες ταχύτερα, ακόμη και όταν ξεκουράζεστε.

Μαζί με τη βοήθεια του σώματός σας να επιταχύνει την καύση λίπους, το PhenQ μπορεί επίσης να περιορίσει την παραγωγή λίπους εμποδίζοντας τη δημιουργία νέων λιποκυττάρων.

Αυτό το συμπλήρωμα περιέχει πιπερίνη, ένα συστατικό που μπορεί να παρεμβαίνει στη γονιδιακή δραστηριότητα που είναι υπεύθυνη για το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων. Η παρέμβαση σε αυτά τα γονίδια μπορεί να σας αποτρέψει από το να αποκτήσετε επιπλέον λίπος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας προς την απώλεια βάρους, διασφαλίζοντας ότι οι προσπάθειές σας δεν πάνε χαμένες.

Το PhenQ μπορεί επίσης να αποτρέψει τις θερμίδες που τρώτε από το να μετατραπούν σε αποθηκευμένο λίπος. Αντιθέτως, τα συστατικά σε αυτό το συμπλήρωμα μπορούν να βοηθήσουν στη μετατροπή των θερμίδων σε ενέργεια, αποτρέποντας τη συσσώρευση λίπους.

Ένας από τους απλούστερους τρόπους για να χάσετε βάρος είναι να καίτε περισσότερες θερμίδες κάθε μέρα από όσες καταναλώνετε. Αυτή η διαδικασία, γνωστή ως διατροφή με έλλειμμα θερμίδων, μπορεί να ενθαρρύνει το σώμα σας να βυθιστεί στις αποθήκες θερμίδων του για ενέργεια αντί να βασίζεται μόνο στις θερμίδες που καταναλώνετε κάθε μέρα.

Πολλές γυναίκες που επιθυμούν να χάσουν περιττό βάρος δυσκολεύονται να επιμείνουν σε ένα έλλειμμα θερμίδων και να διατηρήσουν μια σωστή διατροφή, επειδή δεν μπορούν να πουν όχι στις λιγούρες για φαγητό. Ένας τρόπος για να αποκτήσετε τον έλεγχο των επιθυμιών για ζάχαρη είναι να πάρετε ένα συμπλήρωμα που παράγει αποτελέσματα καταστολής της όρεξης, εμποδίζοντάς σας να αισθάνεστε περισσότερη πείνα από ό,τι χρειάζεται.

Αρκετά συστατικά στο PhenQ, όπως το πικολινικό χρώμιο και η καφεΐνη, μπορούν να καταστείλουν την όρεξη με φυσικό τρόπο. Η λήψη αυτού του συμπληρώματος μπορεί να σας δώσει τη βοήθεια που χρειάζεστε για να τηρήσετε μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων και να αποφύγετε τους πειρασμούς για λιπαρά.

Ενώ η λήψη χαπιών καύσης λίπους μπορεί να βοηθήσει σε κάποιο βαθμό τη διαδικασία καύσης λίπους, η συμμετοχή σε ασκήσεις υψηλής έντασης είναι ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κάψετε λίπος και να υποστηρίξετε την απώλεια βάρους. Όταν ασκείστε, το σώμα σας καίει θερμίδες για ενέργεια. Αυτή η διαδικασία βοηθά να διατηρήσετε ένα έλλειμμα θερμίδων για να βοηθήσετε την απώλεια βάρους.

Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε την ενέργεια για να γυμνάζεστε κάθε μέρα. Η λήψη του PhenQ μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας σας, δίνοντάς σας τη δύναμη και το κίνητρο που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε δύσκολες προπονήσεις. Αυτό το συμπλήρωμα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε τις ενεργειακές μεταβολές που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν ξεκινάτε μια νέα δίαιτα.

Η διάθεσή σας μπορεί να καθορίσει ή να καταστρέψει την ικανότητά σας να επιμείνετε σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους. Αν δεν έχετε τη σωστή ψυχολογία, δεν θα έχετε ποτέ κίνητρο να πηγαίνετε κάθε μέρα στο γυμναστήριο, να μετράτε τις θερμίδες σας και να λέτε όχι στις ενοχλητικές λιγούρες.

Δυστυχώς, η μείωση των θερμίδων και η τήρηση μιας αυστηρότερης δίαιτας μπορεί να σας προκαλέσει εκνευρισμό. Ωστόσο, το χάπι αδυνατίσματος PhenQ περιέχει συστατικά που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας, δίνοντάς σας την κατάλληλη ψυχική στάση για να πετύχετε τους στόχους σας.

Τα Δραστικά Συστατικά Του PhenQ

Το χάπι PhenQ προσφέρει τα οφέλη αδυνατίσματος μέσω μιας επιστημονικά τεκμηριωμένης φόρμουλας ισχυρών φυσικών συστατικών.

Αυτό το συμπλήρωμα περιέχει μερικά κατοχυρωμένα συστατικά, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία δεν αναφέρει την ακριβή δοσολογία κάθε ουσίας. Ωστόσο, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι αυτό το συμπλήρωμα περιλαμβάνει τις βέλτιστες δόσεις των φυσικών συστατικών του για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων στο κάψιμο λίπους και τη γράμμωση.

Ακολουθεί λίστα με τα 100% φυσικά συστατικά του PhenQ:

Το πιο σημαντικό συστατικό του PhenQ είναι η κατοχυρωμένη φόρμουλα α-Lacys Reset, η οποία περιέχει ένα μείγμα α-λιποϊκού οξέος και κυστεΐνης. Αυτή η σύνθεση μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό και τη θερμογένεση, βοηθώντας σας να κάψετε σωματικό λίπος πιο γρήγορα. Η αύξηση της θερμογένεσης μπορεί επίσης να επιταχύνει το ρυθμό με τον οποίο καίτε θερμίδες, οδηγώντας σε ταχύτερη απώλεια βάρους.

Το α-Lacys Reset μπορεί επίσης να διευκολύνει την αποκατάσταση των μυών, επιτρέποντάς σας ώστε να επιστρέψετε συντομότερα στο γυμναστήριο για να αυξήσετε τη μυϊκή μάζα και να συνεχίσετε να καίτε λίπος.

Οι δημιουργοί του PhenQ χρησιμοποίησαν κλινικές μελέτες για να δοκιμάσουν την ικανότητα του α-Lacys Reset να μειώνει το σωματικό βάρος και το σωματικό λίπος. Αυτές οι μελέτες διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες που έλαβαν α-Lacys Reset έχασαν 7,24% του σωματικού τους λίπους και 3,44% του βάρους τους. Κατά μέσο όρο, αυτοί οι συμμετέχοντες αύξησαν επίσης το 3,80% της μυϊκής τους μάζας ενώ έπαιρναν το α-Lacys Reset.

Το PhenQ περιέχει 25 mg α-Lacys Reset.

Το Capsimax Powder είναι ένα κατοχυρωμένο μείγμα από πιπεριά, πιπερίνη, καφεΐνη και νιασίνη, η οποία είναι βιταμίνη Β3. Ωστόσο, το κύριο συστατικό σε αυτόν τον συνδυασμό είναι η πιπεριά.

Το Capsicum (κοκκινοπίπερο) και η πιπερίνη μπορούν και οι δύο να ανεβάσουν τη θερμογένεση σας, προκαλώντας ταχύτερες διαδικασίες καύσης λίπους. Η πιπερίνη μπορεί επίσης να σταματήσει την αύξηση του σωματικού βάρους εμποδίζοντας την παραγωγή νέων λιποκυττάρων.

Εν τω μεταξύ, η καφεΐνη μπορεί να καταστείλει την όρεξη και να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειάς σας, βοηθώντας σας να ακολουθήσετε τους στόχους της δίαιτας και της άσκησής σας. Ταυτόχρονα, η νιασίνη μπορεί να αυξήσει την έκκριση της αδιπονεκτίνης, μιας ορμόνης απώλειας βάρους, και να μειώσει τη χοληστερόλη σας.

Το PhenQ περιέχει 50 mg Capsimax σε σκόνη.

Το πικολινικό χρώμιο είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να μειώσει την επιθυμία για ζαχαρούχα, βαριά σε υδατάνθρακες τρόφιμα, βοηθώντας στην εξισορρόπηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας. Ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους το χρώμιο μειώνει την επιθυμία για ζάχαρη είναι δηλώνοντας στα κύτταρά σας ότι έχετε ήδη αρκετό σάκχαρο.

Κάθε φορά που τρώτε σακχαρούχα τρόφιμα, το αίμα σας απορροφά τη ζάχαρη και τη μεταφέρει στα κύτταρά σας για ενέργεια. Ωστόσο, μόλις τα κύτταρά σας έχουν αρκετό σάκχαρο, το σώμα σας σταματά να το επιθυμεί, καθιστώντας ευκολότερο να αποφεύγετε τα γλυκίσματα. Το πικολινικό χρώμιο επιτρέπει στα κύτταρά σας να προσλαμβάνουν περισσότερη ζάχαρη με τις τροφές που τρώτε, βοηθώντας σας να φτάσετε γρηγορότερα στη βέλτιστη πρόσληψη ζάχαρης.

Τα άτομα με διαβήτη λαμβάνουν συχνά πικολινικό χρώμιο για να ρυθμίσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους με φυσικό τρόπο.

Το PhenQ περιέχει 80 mcg πικολινικό χρώμιο.

Το PhenQ περιέχει επίσης άνυδρη καφεΐνη, το ενεργό συστατικό του καφέ. Αυτή η ουσία μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειάς σας, να μειώσει την κόπωση, να σας κρατήσει σε εγρήγορση και να περιορίσει την όρεξή σας.

Η καφεΐνη μπορεί επίσης να αυξήσει την παραγωγή θερμότητας και ενέργειας, λειτουργώντας ως φυσικός καυστήρας λίπους. Συνολικά, αυτές οι επιδράσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε θερμίδες ταχύτερα, μειώνοντας παράλληλα την πρόσληψη ενέργειας.

Το PhenQ περιέχει 100 mg άνυδρη καφεΐνη.

Αυτό το εκχύλισμα είναι γεμάτο από απαραίτητα αμινοξέα που μπορούν να ελαχιστοποιήσουν την κατακράτηση υγρών και να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε λιγότερο φούσκωμα. Το Nopal είναι επίσης πλούσιο σε φυτικές ίνες, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε κορεσμό και να περιορίσετε την όρεξή σας.

Επιπλέον, αυτό το εκχύλισμα κάκτου περιέχει διάφορες αντιοξειδωτικές ενώσεις, βιταμίνες και μέταλλα, που επιφέρουν αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα. Η λήψη nopal μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα συνολικά, γεγονός που αποτελεί ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για να χάσετε λίπος και περιττό σωματικό βάρος.

Το PhenQ περιέχει 20 mg ινών κάκτου nopal.

Η φουμαρική L-καρνιτίνη είναι ένα φυσικό αμινοξύ που μπορείτε να βρείτε στους ξηρούς καρπούς, τα πράσινα λαχανικά και το κόκκινο κρέας. Όπως και άλλα φυσικά αμινοξέα, μπορείτε να λάβετε την L-καρνιτίνη μέσω της διατροφής σας. Ωστόσο, η συμπλήρωση της διατροφής σας με PhenQ μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη του αμινοξέος.

Η ακετυλοτρανσφεράση της καρνιτίνης είναι μια κυτταρική μηχανή μέσα στο σώμα σας που απαιτεί καρνιτίνη. Αυτή η μηχανή μεταφέρει τα ελεύθερα λιπαρά οξέα στα κύτταρα, όπου το σώμα σας μπορεί να τα κάψει για την παραγωγή ενέργειας. Χωρίς καρνιτίνη, αυτή η μηχανή δεν μπορεί να μεταφέρει το λίπος στα κύτταρα, ελαχιστοποιώντας τις διεργασίες καύσης του λίπους σας.

Η λήψη αυτού του αμινοξέος σε συμπλήρωμα διατροφής μπορεί επίσης να μειώσει την κούραση και να σας δώσει ενέργεια, επιτρέποντάς σας να επιμείνετε σε δύσκολες προπονήσεις.

Το PhenQ περιέχει 150 mg φουμαρική L-καρνιτίνη.

Το στεατικό μαγνήσιο είναι ένα πρόσθετο που μπορείτε να βρείτε σε διάφορες κάψουλες συμπληρωμάτων διατροφής. Αυτό το πρόσθετο εμποδίζει τα συστατικά μέσα στο PhenQ από το να κολλήσουν μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα χάπι διατροφής υψηλότερης ποιότητας.

Οδηγίες Χρήσης

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του PhenQ, οι χρήστες θα πρέπει να λαμβάνουν ένα χάπι αδυνατίσματος με το πρωινό και ένα με το μεσημεριανό γεύμα άσχετα με αν ακολουθούν κάποια συγκεκριμένη διατροφή για γράμμωση. Επειδή το PhenQ περιέχει καφεΐνη, ίσως να θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αυτού του συμπληρώματος μετά τις 3:00 μ.μ.

Επιπλέον, εάν είστε ευαίσθητοι στην καφεΐνη, η εταιρεία συνιστά τον περιορισμό της πρόσληψης καφέ και τσαγιού κατά τη λήψη του συμπληρώματος PhenQ.

Πιθανές Παρενέργειες

Το χάπι PhenQ είναι ένα συμπλήρωμα που περιέχει μόνο 100% φυσικά, ασφαλή συστατικά όπως το Matcha Slim. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι χρήστες δεν παρουσιάζουν παρενέργειες κατά τη λήψη αυτού του συμπληρώματος αδυνατίσματος. Φυσικά, εννοείται πως δεν προτείνεται η χρήση του σε νέους κάτω των 18 ετών.

Οι λίγοι χρήστες που έχουν παρατηρήσει παρενέργειες συνήθως εμφανίζουν ήπια ανεπιθύμητα αποτελέσματα, όπως:

 • Φούσκωμα
 • Πονοκέφαλος
 • Ναυτία
 • Ζάλη
 • Διαταραχές στο στομάχι

Για να αποφύγετε πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες από τη τη χρήση του PhenQ, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τη συνιστώμενη δόση κάθε μέρα. Εάν παρατηρήσετε οποιεσδήποτε παρενέργειες, σταματήστε τη λήψη του PhenQ και συμβουλευτείτε το γιατρό σας για πρόσθετες συστάσεις.

Επιπλέον, εάν λαμβάνετε επί του παρόντος συνταγογραφούμενα φάρμακα ή αντισυλληπτικά χάπια, ενδέχεται να πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν από τη λήψη του PhenQ. Για να αποφύγετε την υπερδοσολογία, θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε άλλα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν τα ίδια φυσικά συστατικά με το PhenQ.

Πού Θα Αγοράσετε Το PhenQ στην Eλλάδα

Προς το παρόν, το PhenQ είναι διαθέσιμο για αγορά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Εάν τυχόν το βρείτε σε καταστήματα ή σε μη εξουσιοδοτημένους ιστότοπους, πολύ πιθανόν να έχετε να κάνετε με απομιμήσεις.

Τα fake προϊόντα κατασκευάζονται για να μοιάζουν με τα αληθινά. Συνήθως πωλούνται σε μη εξουσιοδοτημένους ιστότοπους και μπορούν να βρεθούν σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter. Οι απομιμήσεις μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν επειδή συχνά έχουν το ίδιο όνομα με το αρχικό προϊόν, αλλά με διαφορετικό λογότυπο ή σχέδιο.

Το PhenQ υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια και εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα απώλειας βάρους. Δεν είναι διαθέσιμο για αγορά πουθενά αλλού παρά μόνο στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας, κάτι που είναι λογικό καθώς θα ήταν πολύ πιο εύκολο να ελέγξουν και να ρυθμίσουν τη διανομή του προϊόντος τους.

PhenQ Στην Ελλαδα - Αγορά Με Εγγύηση 60 Ημερών

Η καλύτερη επιλογή σας είναι να αγοράσετε τα χάπια αδυνατίσματος απευθείας από την ιστοσελίδα της εταιρείας, για να διασφαλίσετε την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ταχύτητα της παράδοσης.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 60 Ημερών

Το PhenQ αποτελείται από φυσικά συστατικά και δεν έχει παρενέργειες. Δεν είναι απλώς ένα χάπι αδυνατίσματος, αλλά και ένα λιποδιαλυτικό και κατασταλτικό της όρεξης που σας βοηθά να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε σε μόλις 60 ημέρες.

Εάν δεν δείτε τα αναμενόμενα αποτελέσματα,  μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας εντός 60 ημερών από την αγορά. Η εταιρεία εγγυάται ότι εάν δεν σας ικανοποιεί το προϊόν, μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Σας δίνουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, για να αποφασίσετε εάν το PhenQ είναι κατάλληλο για εσάς, χωρίς κανέναν κίνδυνο από την πλευρά σας.

Η Τιμή Του PhenQ Σε Ελλάδα Και Κύπρο

Κάθε συσκευασία PhenQ περιέχει 60 κάψουλες, οι οποίες θα σας διαρκέσουν 30 ημέρες. Μπορείτε να αγοράσετε συσκευασίες μεμονωμένα ή σε πακέτο προσφορών. 

Αγοράζοντας πολλά μπουκάλια σε μία μόνο παραγγελία μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για τη συνολική σας αγορά.

Τα πακέτα του PhenQ:

 • 1 μπουκάλι: € 69,95
 • 2 μπουκάλια + 1 δώρο: € 129,95 (€ 43,30 ανά μπουκάλι)
 • 3 μπουκάλια + 2 δώρο + δωρεάν Advana Cleance*: € 174,95 (€ 29,15 ανά μπουκάλι)

Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν παράδοση σε Ελλάδα και Κύπρο για κάθε αγορά.

*) Το Advana Cleance αποβάλλει τις τοξίνες και αποτρέπει το φούσκωμα στην κοιλιά.

PhenQ Τιμή

(Είναι πολύ πιθανόν η προσφορά δωρεάν τεμαχίων και το εκπτωτικό κουπόνι να έχουν ήδη λήξει)

Συχνές Ερωτήσεις

Το PhenQ δεν υπόσχεται να σας εξαφανίσει έναν συγκεκριμένο αριθμό κιλών, καθώς τα αποτελέσματα κάθε καταναλωτή μπορεί να διαφέρουν. Η ποσότητα του βάρους που χάνετε εξαρτάται από πολλούς παράγοντες εκτός από το αν παίρνετε ή όχι PhenQ, όπως:

 • Αρχικό βάρος
 • Τύπος σώματος
 • Συχνότητα άσκησης
 • Δίαιτα
 • Μεταβολισμός
 • Συνολική υγεία

Με αυτά τα δεδομένα, μετά την ανάγνωση των αξιολογήσεων PhenQ από προηγούμενους και τρέχοντες πελάτες, φαίνεται ότι πολλοί χρήστες χάνουν κατά μέσο όρο περίπου 5 έως 8 κιλά το μήνα, ενώ παίρνουν αυτό το συμπλήρωμα. Το PhenQ μπορεί να συμβάλει σε αρκετές βασικές πτυχές της απώλειας σωματικού βάρους, όπως η πρόκληση καύσης λίπους και η καταστολή της όρεξής σας.

Συνολικά, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι αυτό το χάπι θα παράγει σημαντικά αποτελέσματα για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Όπως τα περισσότερα χάπια διατροφής, το PhenQ συνήθως δεν αρχίζει να λειτουργεί αμέσως. Χρειάζεται χρόνος για να συσσωρευτούν τα συστατικά PhenQ στο σύστημά σας και να αρχίσουν να παράγουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Κατά συνέπεια, οι περισσότεροι χρήστες αρχίζουν να βιώνουν τα οφέλη αυτού του συμπληρώματος μέσα σε λίγες εβδομάδες καθημερινής χρήσης.

Οι δημιουργοί του PhenQ συνιστούν τη λήψη αυτού του συμπληρώματος για διάστημα από τρεις έως πέντε μήνες, ανάλογα με τους στόχους απώλειας βάρους και τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Θα συνεχίσετε να βλέπετε τα οφέλη από αυτό το συμπλήρωμα μόνο εφόσον συνεχίσετε να το παίρνετε. Ως αποτέλεσμα, εάν έχετε πολύ βάρος να χάσετε, ίσως θελήσετε να αγοράσετε εκ των προτέρων μια προμήθεια πέντε μηνών για να διασφαλίσετε ότι δεν θα ξεμείνετε.

Ειδικότερα, το PhenQ δεν περιέχει συστατικά που δημιουργούν συνήθεια, τα οποία θα μπορούσαν να καταστήσουν δύσκολη τη διακοπή της λήψης αυτού του συμπληρώματος όταν θέλετε. Δεν θα αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε αξιοσημείωτες παρενέργειες όταν αρχίσετε να παίρνετε αυτά τα χάπια διατροφής ή αν σταματήσετε να τα παίρνετε.

Το PhenQ μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Αυτό το συμπλήρωμα περιέχει ένα μείγμα από υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά συστατικά που στοχεύουν σε διάφορες πτυχές της καύσης λίπους, δίνοντάς σας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για το αδυνάτισμα, τη γράμμωση και την πρόληψη της αύξησης του βάρους. Ωστόσο, αυτό το χάπι παράγει τα καλύτερα αποτελέσματα όταν συνδυάζεται με μια υγιεινή διατροφή και μια τακτική ρουτίνα άσκησης.

Θα πρέπει επίσης να είστε βέβαιοι ότι διατηρείτε ρεαλιστικούς στόχους απώλειας βάρους κατά τη λήψη του PhenQ. Αυτό το προϊόν δεν είναι ένα μαγικό χάπι που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε 50 κιλά αμέσως. Συνιστούμε, αντιθέτως, να βλέπετε το PhenQ ως συμπλήρωμα των άλλων προσπαθειών σας για απώλεια βάρους.

Εάν είχατε πρόβλημα να χάσετε βάρος μέσω της διατροφής και της άσκησης στο παρελθόν, η λήψη PhenQ θα μπορούσε να ενισχύσει τις προσπάθειές σας και να σας επιτρέψει να δείτε ταχύτερη, πιο σημαντική απώλεια βάρους. Ωστόσο, αν δεν έχετε δοκιμάσει δίαιτα και άσκηση στο παρελθόν, ίσως να θέλετε να ξεκινήσετε με την εφαρμογή αυτών των αλλαγών στον τρόπο ζωής σας, και στη συνέχεια να προσθέσετε PhenQ αν χρειάζεστε πρόσθετη βοήθεια.

Επί του παρόντος, μπορείτε να τα αγοράσετε μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του PhenQ. Ενώ μπορείτε να βρείτε άλλα φυσικά χάπια διατροφής σε μεγάλα καταστήματα, αυτά τα συμπληρώματα συνήθως δεν δίνουν τόσο αξιοσημείωτα αποτελέσματα όσο το PhenQ.

Επιπλέον, πολλά φυσικά συμπληρώματα απώλειας βάρους περιέχουν μόνο μικρές δόσεις κάθε συστατικού, καθιστώντας τα αναποτελεσματικά για την απώλεια βάρους.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων αναφέρεται σε φάρμακα. Τα συμπληρώματα δεν απαιτούν έγκριση από τον ΕΟΦ επειδή θεωρούνται προϊόντα διατροφής και όχι φάρμακα. Τα προϊόντα διατροφής δεν χρειάζεται να πληρούν τα ίδια αυστηρά πρότυπα με τα συνταγογραφούμενα και τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Το PhenQ είναι συμπλήρωμα και μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση ή αναφορά από τον ΕΟΦ.

Το PhenQ περιέχει συνολικά 142 mg καφεΐνης. Αυτό το συμπλήρωμα περιλαμβάνει καθαρή άνυδρη καφεΐνη και την αποκλειστική φόρμουλα Capsimax Powder, η οποία περιλαμβάνει επίσης μια μικρή ποσότητα καφεΐνης.

Τα περισσότερα χάπια αδυνατίσματος περιλαμβάνουν καφεΐνη στις φόρμουλες τους, επειδή αυτό το συστατικό μπορεί να παράγει διάφορα οφέλη για την απώλεια βάρους. Συγκεκριμένα, η καφεΐνη μπορεί:

 1. Να καταστέλλει την όρεξή σας
 2. Να σας δώσει ενέργεια
 3. Να ενισχύσει τη θερμογένεση
 4. Να αυξήσει την καύση θερμίδων
 5. Να ενισχύσει το μεταβολισμό σας
 6. Να σας βοηθήσει να αισθάνεστε κορεσμό
 7. Να ενισχύσει την πνευματική σας εγρήγορση και συγκέντρωση

Ένα μέσο φλιτζάνι καφέ περιέχει περίπου 95 mg καφεΐνης, δίνοντας στο PhenQ το ισοδύναμο καφεΐνης περίπου ενάμισι φλιτζανιού.

Εάν έχετε την τάση να πίνετε καφέ ή τσάι τα πρωινά, ίσως να θέλετε να στραφείτε σε ντεκαφεϊνέ εκδοχές ενώ παίρνετε PhenQ για να αποφύγετε την υπερβολική πρόσληψη καφεΐνης, η οποία μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε νευρικότητα και άγχος.

Η εταιρεία παρέχει ειδικές εκπτώσεις όταν αγοράζετε περισσότερα από ένα μπουκάλια κάθε φορά. Όταν αγοράζετε δύο μπουκάλια, μπορείτε να πάρετε ένα επιπλέον μπουκάλι δωρεάν, μειώνοντας το κόστος σας.

Επιπλέον, όταν αγοράζετε τρία μπουκάλια, μπορείτε να λάβετε δύο επιπλέον μπουκάλια μαζί με ένα δωρεάν μπουκάλι Advana Cleanse. Αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλλετε τις τοξίνες και να μειώσετε το φούσκωμα ενώ προσπαθείτε να χάσετε βάρος.

Το PhenQ είναι γενικά ασφαλές για τους περισσότερους ανθρώπους. Αυτό το συμπλήρωμα περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, αμινοξέα και πρωτεΐνες. Επίσης, δεν χρειάζεστε ιατρική συνταγή για να αγοράσετε το PhenQ.

Ωστόσο, ορισμένα άτομα μπορεί να έχουν αρκετές πιθανότητες να εμφανίσουν παρενέργειες κατά τη λήψη του PhenQ από άλλους. Συγκεκριμένα, δεν πρέπει να παίρνετε PhenQ εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή είστε κάτω των 18 ετών.

Εάν έχετε αμφιβολίες για το αν το PhenQ θα είναι ασφαλής για εσάς, σας συνιστούμε να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν αγοράσετε αυτό το συμπλήρωμα.

Τελικές Σκέψεις - Είναι Το PhenQ Κατάλληλο Για Εσάς;

Το PhenQ προβάλλει πολλούς ισχυρισμούς σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία του για τους καταναλωτές που επιθυμούν να χάσουν βάρος. Όπως συμβαίνει με κάθε συμπλήρωμα διατροφής, είναι σημαντικό να αξιολογήσετε διεξοδικά αυτούς τους ισχυρισμούς πριν αγοράσετε το PhenQ.

Σημείωση: Για την περίπτωση των ανδρών που θέλουν να κάνουν γράμμωση προτείνουμε τη χρήση εναλλάξ του Anvarol και του Clenbutrol, που είναι οι νόμιμες, ασφαλείς και πολύ πιο ισχυρές φόρμουλες των απαγορευμένων πλέον Anavar και Clenbuterol αντίστοιχα. Μπορεί επίσης να προστεθεί για ταυτόχρονη χρήση το Winsol που είναι η νέα έκδοση του Winstrol και δίνει δύναμη, ενέργεια και αντοχή στην προπόνηση.

Σε αυτή την αξιολόγηση του PhenQ, εξετάσαμε διάφορους παράγοντες που συνθέτουν το συμπλήρωμα PhenQ: τον τύπο, τα οφέλη, την ασφάλεια, το κόστος και πολλά άλλα. Μετά από προσεκτική εξέταση, διαπιστώσαμε ότι το PhenQ είναι ένα αξιόπιστο, ασφαλές συμπλήρωμα υγείας κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Το PhenQ υιοθετεί μια μοναδική προσέγγιση στα χάπια διατροφής αντιμετωπίζοντας την απώλεια βάρους από πέντε οπτικές γωνίες.

Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση σας δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες να παρέχει το PhenQ τα συγκεκριμένα οφέλη που χρειάζεστε για να χάσετε βάρος.

Επιπλέον, η φόρμουλα του PhenQ περιέχει αποτελεσματικά, φυσικά συστατικά, επιτρέποντάς σας να αισθάνεστε σιγουριά ότι το συμπλήρωμα θα παράγει τα δηλωμένα οφέλη του.

Το PhenQ δεν δημιουργεί παρενέργειες στους περισσότερους χρήστες, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα ούτε εσείς θα αντιμετωπίσετε κάποια ανεπιθύμητη δράση.

PhenQ Αγορά Ελλαδα και Κύπρος

Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες για το αν το PhenQ είναι κατάλληλο για εσάς, μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών της εταιρείας για να μετριάσετε τις ανησυχίες σας.

Συνολικά, συνιστούμε ανεπιφύλακτα το PhenQ για όσους και όσες αναζητούν ένα φυσικό συμπλήρωμα για να βοηθήσουν τις προσπάθειες απώλειας βάρους τους. Ο συνδυασμός του PhenQ με μια υγιεινή διατροφή και άσκηση θα μπορούσε να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να επιτύχετε το απόλυτο αδυνάτισμα και γράμμωση!