Προπόνηση Για Γράμμωση

Ακόμα και αν κάνετε χιλιάδες κοιλιακούς κάθε μέρα, δεν θα πετύχετε την γράμμωση και το 6-pack που βλέπετε στα περιοδικά.

Όσο και να τους «καίτε» δεν θα φανούν αν είναι κρυμμένοι κάτω από ένα στρώμα λίπους. Θα πρέπει σε πρώτη φάση να το διώξετε από την κοιλιά σας και οι κόποι σας σίγουρα θα φανούν ξεκάθαρα.

Προπόνηση για γράμμωση

Σε έναν άντρα, για να φανούν οι κοιλιακοί θα πρέπει το ποσοστό λίπους στο σώμα του να είναι κάτω από 12%.

Εκτός από τη διατροφή για γράμμωση, χρειάζεται και μια καλή δόση αεροβικής γυμναστικής. Δεν θα βρείτε πουθενά διατροφή για κοιλιακούς, ούτε κάποια άσκηση που θα τους εμφανίσει από το πουθενά.

Δίαιτα, άσκηση και συμπληρώματα για γράμμωση, είναι ο συνδυασμός που από την αρχή μέχρι το τέλος μπορεί να σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

Πρόγραμμα Για Κάψιμο Λίπους Και Γράμμωση

Πρόγραμμα Για Κάψιμο Λίπους Και Γράμμωση

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη προγραμμάτων καύσης λίπους και αδυνατίσματος εκεί έξω, αλλά όλα έχουν τον ίδιο στόχο: Να βοηθήσουν τους άνδρες και γυναίκες να χάσουν βάρος με υγιεινό τρόπο, ώστε να αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους.

Δεν υπάρχει ένα ιδανικό πρόγραμμα για όλους γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Θέλετε πρόγραμμα για κάψιμο λίπους και γράμμωση; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θα χρειαστεί να «παίξετε» ανάμεσα σε προπονήσεις μέτριας έντασης και μεγάλης διάρκειας και σε διαλειμματική γυμναστική χωρίς υπερβολές.

→ Επιλογή Νο1: Κάνετε κάποια αεροβική άσκηση (περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο) για 45 λεπτά, στο 70% του μέγιστου καρδιακού ρυθμού σας. Για να το βρείτε χρησιμοποιείτε τον τύπο “(220 – Ηλικία) * 0,7). Αν δηλαδή είστε 30 ετών, στοχεύετε σε (220-30)*0,7=130 παλμούς περίπου. Αν κρατήσετε δηλαδή 125 με 135 παλμούς ενώ γυμνάζεστε για 45 λεπτά, θα καίτε λίπος με απίστευτη ταχύτητα.

→ Επιλογή Νο2: Κάνετε «διαλειμματική» άσκηση, όπου εναλλάσσετε ένα λεπτό στο 100% της αντοχής σας σε προσπάθεια, με δυο λεπτά πολύ χαλαρό περπάτημα ή ακόμα και πλήρη ακινησία. Προσοχή! Πρέπει να έχετε πολύ καλή φυσική κατάσταση και να γυμνάζεστε ήδη για πάνω από έξι μήνες. Επίσης, οι χρόνοι είναι τυπικοί και σε καμία περίπτωση δεν δίνονται ως δεδομένοι. Καλό είναι να μελετήσετε πριν επιλέξετε κάτι τέτοιο.

Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, η πρώτη επιλογή είναι η καλύτερη. Είναι ασφαλής, κουράζει λιγότερο και έχει εγγυημένα αποτελέσματα εδώ και αιώνες.

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε πολύπλοκα συστήματα γυμναστικής και να λιώνετε χωρίς λόγο σε ασκήσεις κοιλιακών για γράμμωση. Ανεβείτε στο ποδήλατο και φροντίστε να κρατάτε τους παλμούς σας σχετικά ψηλά, χωρίς να λαχανιάζετε και όλα θα πάνε καλά.

  • Tip #1: Η καλύτερη ώρα για γυμναστική είναι το πρωί πριν φάτε οτιδήποτε. Θα κάψετε περισσότερες θερμίδες, θα έχετε θετική διάθεση και ενέργεια όλη την ημέρα κι σίγουρα δεν θα βρείτε δικαιολογία για να την αποφύγετε.
  • Tip #2: Η άσκηση κενού στομάχου (διαβάστε εδώ για το Stomach Vacumm) είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δυναμώσετε τον πυρήνα σας και να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος που μπορεί να έχετε συγκεντρώσει στην κοιλιακή χώρα. Βοηθά επίσης στη στάση του σώματος, στην πέψη, ακόμα και στην αναπνοή.