Ένας Οργασμός Τη Μέρα, Το Γιατρό Τον Κάνει Πέρα

Η παροιμία των παλιών συζύγων για ένα μήλο την ημέρα θα πρέπει να αντικατασταθεί σίγουρα με έναν οργασμό την ημέρα. Νομίζω ότι αν ρωτούσατε οποιονδήποτε, ειδικά τους άνδρες, αν θα προτιμούσε να φάει ένα μήλο ή να κάνει καταπληκτικό σεξ, στοιχηματίζω ότι η απάντηση θα ήταν το σεξ.

Ακόμη και τη δεκαετία του 1940, ένας ψυχίατρος ονόματι Βίλχελμ Ράιχ συμβούλευε ότι ένας οργασμός την ημέρα ήταν σημαντικός για τη διατήρηση της υγείας. Ωστόσο, ξέρετε πώς ήταν οι άνθρωποι τότε, δεν μπορούσατε πραγματικά ούτε καν να αναφέρετε το σεξ και αυτός ο φτωχός άνθρωπος μπήκε στη φυλακή.

Ένας Οργασμός Τη Μέρα, Το Γιατρό Τον Κάνει Πέρα

Σήμερα, πολύς κόσμος εξακολουθεί να κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του στην αλήθεια, η οποία στην πραγματικότητα είναι ότι το σεξ κάθε μέρα, συμπεριλαμβανομένων των οργασμών διεγείρει την libido, κάτι που είναι είναι πολύ καλό για εσάς.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε σεξ με διαφορετική κοπέλα κάθε μέρα και να μην χρησιμοποιείτε την κοινή λογική. Αν δεν χρησιμοποιείτε προστασία και κάνετε σεξ, μπορεί να καταλήξετε να γίνετε πατέρας πριν να είστε έτοιμοι και να κολλήσετε ένα ανεπιθύμητο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Εξακολουθείτε να πρέπει να εφαρμόζετε το ασφαλές σεξ, ενώ έχετε αυτόν τον οργασμό την ημέρα για την υγεία σας.

Πριν Ξεκινήσουμε

→ Το Rhino Gold Gel είναι ένα φυσικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους άνδρες να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση και να αυξήσουν τη λίμπιντο τους.

Είναι φτιαγμένο με φυσικά συστατικά όπως ρίζα maca, ginseng και tribulus terrestris που είναι γνωστό ότι έχουν θετικές επιδράσεις στην ανδρική σεξουαλική υγεία.

Περιέχει επίσης άλλα βότανα που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ροής του αίματος, η οποία είναι απαραίτητη για καλύτερες στύσεις και αυξημένη αντοχή.

Ας Δούμε Τα Οφέλη Του Σεξ

Χάσιμο βάρους και διατήρηση της φυσικής κατάστασης: Το σεξ είναι μια εξαιρετική μορφή άσκησης. Όταν εκτελείτε τα περισσότερα προγράμματα άσκησης, όπως τρέξιμο, αεροβική ή ό,τι άλλο αποτελείται η αγαπημένη σας προπόνηση, οι καρδιακοί και αναπνευστικοί σας ρυθμοί αυξάνονται και καίτε θερμίδες.

Το να κάνετε σεξ κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μια συνεδρία σεξ διάρκειας 20 λεπτών καίει 2.500 θερμίδες αν το πολλαπλασιάσετε αυτό με 7 φορές την εβδομάδα στην πραγματικότητα καίτε 17.500 θερμίδες. Αυτός είναι σίγουρα ένας πιο διασκεδαστικός τρόπος για να χάσετε αυτά τα ανεπιθύμητα κιλά και να κρατήσετε το αίμα σε κίνηση.

Κατάθλιψη

Το σεξ είναι αντικαταθλιπτικό! Σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να πετάξουν αυτά τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και τις ανεπιθύμητες παρενέργειές τους κάνοντας σεξ σε καθημερινή βάση. Ενώ κάνετε σεξ, το σώμα σας απελευθερώνει ενδογενή οπιοειδή. Αυτά είναι φυσικά υγρά που προκαλούν ευχαρίστηση και είναι παρόμοια με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, μόνο το άγγιγμα ενός άνδρα μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα σεροτονίνης στον εγκέφαλό του. Αυτό ακριβώς κάνει και το διάσημο αντικαταθλιπτικό φάρμακο Prozac. Σκεφτείτε, το σεξ αντί για το Prozac, τι θα επιλέγατε;

Αναλγητικό

Θέλετε να ακουστείτε πολύ έξυπνος και να κάνετε τον σύντροφό σας να σταματήσει να χρησιμοποιεί την παλιά ρουτίνα «έχω πονοκέφαλο»; Η ευχάριστη διέγερση βελτιώνει το κατώφλι του πόνου μιας γυναίκας σε ποσοστό 60 έως 80 τοις εκατό.

Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ και ειδικά στο σημείο του οργασμού κάνουν τις γυναίκες να μην αισθάνονται πόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πονοκέφαλος δεν θα επιστρέψει, αλλά μπορείτε πάντα να τη ρωτήσετε αν θα ήθελε ανακούφιση για λίγα λεπτά τουλάχιστον. Αντί για ασπιρίνη, σας συνταγογραφώ το σεξ.

PMS (Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο) Be Gone

Μέσα από μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι το αναπαραγωγικό σύστημα των γυναικών λαμβάνει θαυμάσια οφέλη από την εισαγωγή του πέους. Η σεξουαλική δραστηριότητα βοηθά στην ενίσχυση των ηβοκοκκυγικών μυών. Αυτό διευκολύνει τις γυναίκες να διατηρούν τα πυελικά τους όργανα στη σωστή θέση και σε φόρμα.

Οι ερωτικές συνεδρίες σε τακτική βάση μπορούν να τονώσουν τη γονιμότητα, να αναβάλουν την έναρξη της εμμηνόπαυσης και να ρυθμίσουν τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Κυρίες μου, τι προτιμάτε, το πέος ή τις κράμπες και τα χάπια;

Χρησιμοποιήστε το ή χάστε το

Αν έχετε προβλήματα να κάνετε το πέος σας να αποδώσει, ίσως επειδή δεν το χρησιμοποιείτε αρκετά. Το πέος σας είναι όπως κάθε άλλο μέρος του σώματός σας, χρειάζεται προπόνηση για να παραμείνει σε κορυφαία επίπεδα απόδοσης. Υπάρχουν επίσης ειδικές ασκήσεις μεγέθυνσης πέους που μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το πέος σας σε φόρμα.

Υγιής προστάτης

Ο προστάτης είτε το γνωρίζετε είτε όχι είναι ένας σημαντικός αδένας στο ανδρικό σώμα. Αποκαλείται επίσης το σημείο G του άνδρα. Ωστόσο, αυτός ο μικρός αδένας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους άνδρες καθώς μεγαλώνουν. Έχει την τάση να διευρύνεται και τότε είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση.

Για να αναβάλλετε αυτό το πρόβλημα ο καλύτερος τρόπος φυσικά είναι με τακτική σεξουαλική επαφή. Όταν ένας άνδρας σταματά να έχει οργασμούς, αυτά γόνιμα σπερματικά υγρά (αν δεν έχετε κάνει αγγειεκτομή) μπορούν πραγματικά να συσσωρευτούν στον προστάτη αδένα και να τον προκαλέσουν διόγκωση. Όταν συμβαίνει αυτό, ο προστάτης αρχίζει στη συνέχεια να πιέζει το ουροποιητικό σας σύστημα και θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με την επίσκεψη στην τουαλέτα.

Ως εκ τούτου, δείτε κυρίες, οι άνδρες δεν έλεγαν ποτέ ψέματα για την κατασκευή τους και στη συνέχεια λέγοντας όχι τους προκαλούσε πόνο, στην πραγματικότητα και πραγματικά το κάνει.

Τεστοστερόνη

Η τεστοστερόνη είναι μια σημαντική χημική ουσία που παράγει το σώμα μας τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Αυτή η μικρή χημική ουσία είναι που βοηθάει μια γυναίκα να μείνει υγρή κατά τη διάρκεια του σεξ και ρυθμίζει το μεταβολισμό του σώματος.

Όταν κάνετε σεξ, παράγετε τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην πρόληψη της οστεοπόρωσης, διεγείρει την αντικατάσταση των ιστών, την ανάπτυξη των οστών, βοηθά στην πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας και ενθαρρύνει ένα γενικό αίσθημα ευεξίας.

Με όλες τις μελέτες σε όλη την ιστορία που δείχνουν πόσο σημαντικές είναι οι τακτικές σεξουαλικές επαφές, είναι απίστευτο ότι κάποιοι προτιμούν να πεθάνουν νέοι, να έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας και να παίρνουν φάρμακα από το να πηδάνε τον/την σύντροφό τους μια φορά την ημέρα.

Σχολιάστε